Els detalls marquen la diferència

alternative

Les coses funcionals sovint són invisibles. El fet que no les detectis vol dir que estan fent bé la seva funció. Això és el que intentem assolir en Akdemik: una aplicació senzilla, ràpida, global i versàtil que resolgui, de forma natural, les necessitats capitals d'una escola d'idiomes. Tan natural com el joc d'un bebè.

Però no és un joc. És la teva empresa. I t'oferim la màxima professionalitat sense perdre la proximitat que requereix un producte tan personalitzat. És una aplicació només pensada per a les acadèmies d'idiomes de Catalunya, i actualitzada any darrere any amb les propostes i suggeriments dels nostres clients. Un servei que continua creixent.

Avantatges de treballar amb Akdemik

Una solució global que aprofundeix en els aspectes fonamentals de la feina d'una escola. Amb l'objectiu principal d'alleujar temps i feina en processos essencials com el lliurament de notes, la facturació mensual, el control d'incidències diari o l'enviament massiu de correus a les famílies. Tot delicadament pensat perquè sigui resolt en temps rècord i amb la màxima professionalitat.

Per aconseguir aquesta eficiència l'aplicació es divideix en tres intranets. Independents però centralitzades des de la Direcció. Tres espais virtuals per arribar als tres perfils: Administració, professorat i famílies. Satisfent en cadascuna les seves necessitats:

 • 1
  Administració

  Manteniment de dades personals i acadèmiques. Historials i consultes. Control d'incidències. Facturació i remeses. Correus massius a les famílies...

 • 2
  Professorat

  Inserció de notes i informes. Control d'incidències. Consulta de classes i alumnes. Comunicació de tasques als alumnes o informacions a les famílies.

 • 3
  Famílies

  Consulta de notes i informes. Consulta d'incidències diàries. Consulta de tasques de classe i/o informacions del professorat. Accès a l'historial acadèmic complet.

Sense limitacions de llicències ni llocs de treball. Tinguis 5 o 20 professors, 100 o 1000 alumnes, no tens limitat el nombre d'usuaris ni et canvia el preu. Acceptem la teva mida i ens alegrem tant que creixis, que no pujem els preus. També pots accedir des del nombre de dispositius que vulguis. Unlimited.

Sense requisits tècnics, sense instal·lacions

alternative

Tot és Web. Allà on tinguis accès a Internet, tens la teva escola. Sense requisits en els dispositius ni cap instal·lació prèvia. Només necessites un navegador i les claus d'accès per treballar des d'on vulguis. Incorporem disseny responsive (adaptatiu) perquè accedeixis tu i els teus clients des de qualsevol dispositiu mòbil, tablet o ordinador.

Una solució administrativa global

alternative

Designed by language schools

Durant anys, una matriu d'escoles i acadèmies d'idiomes ha dirigit aquest projecte per desenvolupar un programari català que resolgui les necessitats diàries del sector. Buscant sempre l'equilibri qualitat/preu que permeti el seu arrelament i sostenibilitat. Un projecte viu que dia a dia creix i busca noves necessitats a cobrir. Uneix-te!

Aquests són alguns detalls que marquen la diferència:

 • Compromesos amb la protecció de dades, tenim una col·laboracio amb assesors experts que garanteixen que les dades siguin segures i compleixin la legalitat vigent.
 • Avaluar amb convocatòries. Podeu avaluar als vostres alumnes a través de convocatòries semblants a la de Cambridge o totalment personalitzades. És un procés molt àgil i flexible que et permet configurar en pocs minuts l'avaluació de tota l'escola. Amb diverses opcions i possibilitats de percentatges combinats.

 • Edició des d'administració o professorat

  Visualització de les famílies

  (Aquest és un model no personalitzat. Els logos, color corporatiu, textos, items avaluats, percentatges... ho canvia cada escola generant informes únics i genuïns.)

 • Avaluar amb Informes no havia estat mai tan fàcil. Teniu un sistema de creació d'informes molt intuïtiu perquè pugueu crear tots els models d'informes que necessiteu. Us ensenyem alguns exemples i valoreu els resultats:

 • Edició des d'administració o professorat

  Visualització de les famílies
  (Informe senzill d'una pàgina)

  Edició des d'administració o professorat

  Visualització de les famílies
  (Informe més detallat de tres pàgines)

  (Aquests models no estan personalitzats. Els logos, capçaleres, colors corporatius, textos, items avaluats... ho canvia cada escola generant informes únics i genuïns.)

 • Enviament de correus massius (no-reply) per informar a les famílies en temps rècord.
 • Factura per remeses tota la teva activitat. En els periodes que tu deixideixis i creant arxius SEPA per enviar directament al banc.
  Al treballar per remeses pots fer un control periòdic i exhaustiu dels pagaments: dates, pagaments parcials, morositat, numeració de factures i rebuts... Incorporem un potent filtratge per realitzar recerques ràpides i concretes.
 • La matrícula és segurament una de les tasques més importants i intensives del curs. Fer-la de manera àgil i lleugera genera una imatge seriosa i professional de l'empresa. I estalvia molt temps i mal de caps.
  Gràcies a l'experiència i suggeriments de les nostres escoles matriu hem creat un procés de matriculació online ràpid i segur. On les famílies podem omplir la fitxa de dades des de casa i signar totes les autoritzacions i les condicions de la matrícula en un únic clic.
  I tot en format digital, oblida't dels papers!!
 • Controla i gestiona les incidències diàries a classe i fes comunicats a les famílies de la manera més àgil.
  L'escola decideix quines incidències vol controlar (no hi ha límits): absències, retards, deures, actitud...
  Les poden marcar i/o enviar directament el professorat a classe o més tard des de secretaria.
  Les incidències queden enregistrades automàticament i les famílies les poden consultar instantàniament a la seva Intranet (independentment que hagin estat enviades per correu).
Contacta'ns